aback | damage done | dead heroes | day after | free dimension | gasmask | insane society | malarie | misanthrope
phobia | phr | psychocontrol | pure heart | samuel | silver rocket | tpc | voltage | walking the dead | xthreatx
LOGO Czechcore.cz - návrat na úvodní stránku
články akce media komunikace kapely odkazy kontakty

Recenze Koncerty
28.05.2012 11:47 blum

Benefit na otevřenou záchranu zvířat

Zobrazit článek

Hnutí na osvobození zvířat má mnoho podob. Od prosazování legislativních změn až po přímou akci. Nedílnou součástí jsou i takzvané otevřené záchrany zvířat neboli Open Rescue. Jedná se o přímou akci bez masky, tedy aktivisté a aktivistky neskrývají svou identitu jako je tomu třeba u většiny akcí Animal Liberation Front (dále ALF).

ALF není jak by se mohlo zdát organizace, ale pod tímto názvem najdeme celé hnutí. Základní aktivitou ALF je přímá akce – vysvobození zvířat z míst, kde nemohou naplňovat své základní životní touhy a potřeby (tedy farmy, laboratoře apod.) a je jím poskytnut prostor pro uskutečnění skutečného svobodného života. Dále pak působení ekonomických škod firem a korporacím zneužívající životy zvířat. Důležitou prací skupin ALF je dokumentace života tzv hospodářských zvířat. Přitom je zde kladen maximální důraz, aby při těchto akcích nebylo ublíženo ani zvířatům ani člověku.

Recenze Koncerty Reakce (0) Zobrazit článek ...

04.08.2011 22:00 Samuel

PLAY FAST OR DON´T 2011 (report)

Zobrazit článek
PLAY FAST OR DON´T #8, 29. - 30.7. 2011, AIRPORT - HRADEC KRÁLOVÉ
Autor: Šakal, rabies-noise@volny.cz

ADACTA, FATAL NUNCHAKU, LAST LEGION ALIVE, SEE YOU IN HELL, LYCANTHROPHY, DISTRESS, MESRINE, LOBOTOMIA, MOB 47, CHIENS, THE ATROCITY EXHIBIT, HELLISHEAVEN + FEAR OF EXTINCTION, HOW LONG?, MONDO GECKO, SENATA FOX, CANCER SPREADING, SHEEVA YOGA, SCORCHED EARTH, IDIOTS PARADE, VISIONS OF WAR, GIUDA, TOTÄLICKERS, AGATHOCLES, EXTINCTION OF MANKIND, HELLSHOCK, LOOKING FOR AN ANSWER, SUMMON THE CROWS, AGUIRRE


Počet obrázků: 5
Recenze Koncerty Reakce (0) Zobrazit článek ...

01.08.2011 08:40 Samuel

Fluff fest 2011 (report)

Zobrazit článek
Fluff fest 2011
Festival se uskutečnil 22. - 24.7. 2011 v Rokycanech.
Autor: Mates Prokop - ismit6@gmail.com

Počet obrázků: 13
Recenze Koncerty Reakce (13) Zobrazit článek ...

17.07.2011 23:18 Samuel

Report OBSCENE EXTREME FESTIVAL 2011

Zobrazit článek

Report OBSCENE EXTREME FESTIVAL 2011 7-9. 7. 2011 Trutnov

Report je od SYKYho (Rabies): sykyrabies@centrum. cz


Recenze Koncerty Reakce (2) Zobrazit článek ...

13.07.2011 09:40 Samuel

Report z Play Fast Or Don´t 2010

Zobrazit článek

„Festivalová“ sezóna je v plném proudu. Obscene Extreme proběhl, Fluff festival je příští týden a koncem července je všemi „fast“ nadšenci zajisté očekávaný Play Fast Or Don´t Festival. Následují článek je report z loňského ročníku 2010, z pera pana Šakala aka Alexandry Šakalové (Rabies, Noise Master a vášnivého cestovatele).


Počet obrázků: 7
Recenze Koncerty Reakce (0) Zobrazit článek ...

30.06.2011 08:00 Samuel

Report z OBSCENE EXTREME 2009

Zobrazit článek

Report z OBSCENE EXTREME FESTIVALU 2009 - 11.ROČNÍKu, který se uskutečnil 16.- 18.7. 2009. Některé věci vyjdou přesně v okamžik kdy mají, za jinými zavře dveře čas a něco vyplave na povrch až s jistým časovým odstupem. Ano, poslední případ se týká i reportu z festivalu „Obscene Extreme 2009“, který měl vyjít loňský rok v How Can Limo Kid Kill Your Dreams? fun-zinu.


Počet obrázků: 23
Recenze Koncerty Reakce (3) Zobrazit článek ...

23.05.2011 17:36 Aran

DANIEL HIGGS + ZOMES + KOGUMAZA 19. května v Rubínu

Zobrazit článek

Recenze koncertu – to už je skoro ztracenej formát, ne? Proč psát dneska recenze koncertů, když si můžeme prohlídnout fotogalerie a na YouTube si pustit skoro celej záznam toho, co se ten večer v klubu dělo? Sám nevím. Něco mi prostě nedá. 19. květen v Rubínu byl výjimečnej. „Hehehe, támhle u jednoho stolu sedí polovina Lungfish a kompletní Pupils,“ poznamenal se svojí typickou dikcí Papén na začátku večera a měl – jak jinak - pravdu. Daniel Higgs debatoval s Asou Osbornem (Zomes) a já si uvědomil, že tohle je legendární chvíle. Dvě klíčový osobnosti jedný z nejlepších kapel punkový historie, který momentálně dělají na svejch věcech, se potkali na turné a my jsme mohli bejt u toho, když svojí muziku předvedli v rámci jednoho koncertu. Friend To Friend In Endtime.


Recenze Koncerty Reakce (0) Zobrazit článek ...

22.03.2011 21:48 Samuel

Koncert v obýváku s Aranem Epochalem, Aranem Satanem a Calvera

Zobrazit článek
(koncert)

Co bylo na nedělním podvečeru 20.3.2011 zvláštního? Pro mnohé nic, pro některé očekávání poslední zimní noci a pro cca dvě desítky nadšenců koncert Arana Epochala, Arana Satana a Calvera v nejmenovaném droždínském obýváku.


Počet obrázků: 7
Recenze Koncerty Reakce (0) Zobrazit článek ...

27.04.2010 09:01 -273.15Zbyňa

SYSTEMATIC DEATH, RADIOLOKÁTOR, SEE YOU IN HELL, MAD PIGS, NAPALMED, EVIDENCE SMRTI

Zobrazit článek
Yacht, Brno, 24. dubna 2010

No a po 15 měsících jsem opět doma a tak jedu na koncert do Brna, protože nevím, co bych jinýho měl dělat. Na tento okamžik jsem se těšil poměrně dlouhou dobu, protože koncertní půst mi vyloženě nesvědčil. Po pravdě řečeno, skupiny mě jinak extrémně nezajímaly, doby kdy jsem jezdil na koncerty kvůli skupinám jsou už dávno pryč, v současné době jezdím zásadně na pokec, na pivo a když k tomu hraje něco dobrýho, tak jedině dobře.
 

Recenze Koncerty Reakce (61) Zobrazit článek ...

16.11.2009 16:53 -273.15Zbyňa

Powerviolence po kanadsku

THE ALF HOUSE, 13.11.2009

Velice dlouho se nic ve Vancouveru nedělo, nebo jsem neměl ty správný informace. The Cobalt, poslední to punk/metal klub zavřeli a tak dohromady není kde dělat kravál. Rickshaw Theatre je dobrý místo, ale jen na větší koncerty, má to vysoký pódium a to se v punku nenosí. Od toho památnýho HELLSHOCK je tohle první ug akce, o které vím. Sice asi před týdnem hráli FEAR OF TOMORROW, ale společnosti jim dělaly dvě country kapely, takže na tuhle řež jsem nenašel dost odvahy..., navíc to bylo v nedělu.



Recenze Koncerty Reakce (9) Zobrazit článek ...

29.09.2009 08:32 -273.15Zbyňa

DISTORT VANCOUVER 5.

Zobrazit článek
Rickshaw Theatre, Hasting st., Vancouver, Canada

FEAR OF TOMORROW, TEMPTEST, SPECTRES, UNFUN, CHUCK NORRIS, RIPPER, HELLSHOCK

No pochopitelně i v Kanadě je potřeba vymetat všecky punkový akce. Byl jsem vcelku zodpovědný a začátkem roku jsem chodil skoro na všechny punk/hc akce ve Vancouveru, ale nepsal jsem nic, protože nebylo kde a jak. V létě jsem byl mimo a projebal jsem tak spoustu parádních akcí (TOXIC HOLOCAUST a XBRAINIAX mě fakt mrzí), ale na podzim jsem už zase zpět, inovoval jsem a tak tady jsou klasický zbytečný kecy.


Recenze Koncerty Reakce (6) Zobrazit článek ...

09.07.2009 11:38 Skřivan Michael

Ghostlimb + Graf Orlock 8.7.09 Jelení(Praha)

Zobrazit článek
Do pražského „obýváku“ zavítali crust/hardcorový Ghostlimb a jako pomyslnou třešničku s sebou přivezli cinema grind/HC Graf Orlock. Hned na úvod se sluší říct, že základ a hlavní motor těchto dvou Kalifornských kapel tvoří kytarista a bubeník.


Recenze Koncerty Reakce (3) Zobrazit článek ...

05.06.2009 12:16 Samuel

Flogging Molly - Float

Zobrazit článek
(Side One Dummy/distribuce v ČR Day After Records)



Flogging Molly pochazejí z Los Angeles a hrají svižný melodický punk-rock s houslemi a dalšími pro punk-rock né zcela tradičními nástroji. Skvělou poslední desku "Float" seženete u DayAfter Records a na jejich koncert můžete vyrazit 10.6.2009 do pražského klubu Roxy.




Recenze Koncerty Reakce (0) Zobrazit článek ...

03.05.2009 19:29

Capitalist Casualties (USA) + Wojczech - Vysoké Mýto

Zobrazit článek
1.5.2009 – M-Klub, Vysoké Mýto    CAPITALIST CASUALTIES (USA) + WOJCZECH (GER) + STOLEN LIVES + NEEDFUL THINGS + RADIOLOKÁTOR + LYCANTHROPHY    Po hodně dlouhé době našlapaná akce, na kterou jsem se moc těšil.. tím víc že se konala v našich končinách, kde osud není pořádání podobných koncertů zrovna dvakrát nakloněn co se návštěvnosti týče. S těmito pocity jsme vyrazili na večerní koncert.. Jeli jsme už v pět hodin, protože klub, ...
Více na old.czechcore.cz

Recenze Koncerty Reakce (0) Zobrazit článek ...

20.07.2008 10:11

PUNK ILLEGAL fest III – Švédsko, Munkedals Folkets Park - 27-28.6.2008

report od Jíhy    Na festival do Švédska jsem se musel vypravit za prvé proto, že se datum pražského koncertu World Burns to Death nepohodlně krylo s termínem mnou plánovaného výletu do Skandinávie, za druhé pro i jinak neodolatelné složení kapel, které tam měly vystupovat. Vyrazil jsem v úterý a díky majiteli nadnárodní společnosti na výrobu klik, mladíkovi stěhujícímu kanape pro alternativní kulturní centrum ve Flensburgu a bující mezinárodní k...
Více na old.czechcore.cz

Recenze Koncerty Reakce (0) Zobrazit článek ...

13.12.2007 22:21

Coliseum (USA), Thema 11

11.12. Brno - Yacht    Včerejší nekompromisní atak na takřka všechny smysly lze rovněž pojmout jako reflexi nad končící koncertní sezónou v Brně. Troufám si tvrdit, že se oproti loňskému výrazně zlepšila návštěvnost na akcích v Yachtu (z úst nejmenované pražské kapely označeného za kultovní, ouuou), což šlo poznat pouhým okem a mělo vliv na parádní atmosféru, která většinu koncertů provázela včetně úterního večera. Vyjmenov
Recenze Koncerty Reakce (0) Zobrazit článek ...

06.12.2007 22:13

Křest CD kapely !úl.. / benefit na psí útulek

29.11.07 Matrix klub Praha    Ke klubu přijíždim na smluvenou osmnáctou hodinu, zatím ještě nikde nikdo, tak volám Vojtovi kde že jsou a zjišťuju, že už taky u klubu… Tak nějak postupně vynášíme aparát, jídlo atd.. Mezi tím přichází i kluci z kapely OPPENHEIMER, (který měli totální pech – podělalo se jim auto a tak jeli busem a vlakem.. joo, z Poznaně cesta daleká…) a taky Hani. Před začátkem koncertu se různě flákám po klubu, veče
Recenze Koncerty Reakce (0) Zobrazit článek ...

14.10.2007 14:36

Rychlej hardkor fest ve STARYM PLZENCI

Včera se v lidovém domě Starého Plzence odehrála taková hodně fajn slavnost. Kdo ty narozeniny slavil si už nevzpomenu (a může za to květák s tou svojí trávou), ale díky němu a těm kapelám, co přijeli a zahráli to byl prostě skvělej večer. V prostorech né větších než bylo potřeba se sešlo tak zhruba 100 lidí, co miluje rychlou a hlasitou muziku, s jediným záměrem a to dobře se společně pobavit a vytvořili moc fajn a přátelskou atmosféru, která působila ...
Více na old.czechcore.cz

Recenze Koncerty Reakce (0) Zobrazit článek ...

13.09.2007 22:57

FLUFF FEST 2007 - očima a ušima fest-pasivního účastníka

Tak jako každý rok jsme si zvykli na příchod zimy, jara a jinejch píčovin, můžeme si být téměř jisti, že přelom července a srpna bude na letišti u Rokycan patřit hardcore klukům a hardcore holkám (a taky hardcore psům). Zde konanej FLUFF FEST měl letos pořadový číslo 7 a asi jako je sedmička zatraceně normální číslo, byl takovej i letošní ročník. Sliboval sice spoustu lákadel (VICTIMS, THEESE ARMS ARE SNAKES,…) a jednu bombu v podání CONVERGE, se kterými,...
Více na old.czechcore.cz

Recenze Koncerty Reakce (0) Zobrazit článek ...

07.07.2007 00:20

MAD PIGS, FESTA DESPERATO, GUIDED CRADLE, SEE YOU IN HELL, FRAMTID(Jap)

29.6.2007 - Brno, Yacht     Nemůžu si odpustit krátkou recenzi k pátečnímu koncertu v brněnském YACHTU. Na koncert jsem dorazil už celkem brzo, něco kolem 19 h. Překvapilo mě, že už spousta lidí už postává před klubem. PARÁDA. V tu chvíli jsem věděl že bude o zábavu postaráno. A taky že jo! Valil jsem nahoru pro pivko a už vidím okovance z Japonska. Půlka tohoto masakr spolku leží na trávníku před Yachtem, pokuřuje a popíjí zlatavý mok...
Více na old.czechcore.cz

Recenze Koncerty Reakce (0) Zobrazit článek ...



Zobrazena stránka 1 z 15 (celkem 282 záznamů)
Jít na stránku: 1 2 3 .. 10 .. 15
   
 
PŘIHLÁŠENÍ

 

Registrovat uživatele
Zapomenuté heslo

Vstup do administrace

 
HLEDÁNÍ A MAIL LIST

search
mailing list


 
AKCE
LANTLÔS (GER) + FALLOCH (UK) + TBA
01.10.2014 ( 19:30 - 23:30 )
Praha Chateau Rouge Více informací ...
The Gary (USA) + Vlasta Popić (HR) + Kurac (SIL)
Zobrazit akci

01.10.2014 ( 20:00 - 23:00 )
Brno Vegalite Více informací ...
PARASIGHT(DK), ENCORE(CZ)
Zobrazit akci

02.10.2014
Praha 007 Více informací ...
<< CHILD ABUSE [NY, US] ~ BRUTAL BLUES [NO] >> 2.10 @ Pohoda
Zobrazit akci

02.10.2014 - 02.10.2014 ( 20:00 - 23:00 )
Pohoda Music Club Více informací ...
Rivers Run Dry + Dance Or Die
Zobrazit akci

03.10.2014 ( 19:00 - 21:30 )
Praha - Fluff Wheels basement Více informací ...
ALIUSTERRA+APOLITA+PIVNICA+SVINĚ!
Zobrazit akci

03.10.2014 ( 19:00 )
Orlová Futra Více informací ...
HANBA + FLOWERS FOR WHORES + THE TIDAL SLEEP (de)
Zobrazit akci

03.10.2014 ( 19:30 )
Praha 007 Více informací ...

Zobrazit všechny akce
 
POSLEDNÍ GALERIE
JUGGLING JUGULARS, Praha - Modrá Vopice, 21.9.14
22.09.2014 11:46 Siki

CRIPPLEKORPS, Praha - Modrá Vopice, 21.9.14
22.09.2014 11:45 Siki

SVINĚ!, Praha - Modrá Vopice, 21.9.14
22.09.2014 11:44 Siki

NEZAPOMEŇ, Praha - Modrá Vopice, 21.9.14
22.09.2014 11:43 Siki

IKIRU, Újezd - Hella, 12.9.14
13.09.2014 17:54 Siki

NEZAPOMEŇ, Újezd - Hella, 12.9.14
13.09.2014 17:52 Siki

SEBESTŘET, Újezd - Hella, 12.9.14
13.09.2014 17:51 Siki


 
NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY
JDEME Z VRAHA (3065)
Lukáš Vincour vyjádření (2067)
CTIB: NEBO TAKY NE rozhovor (1214)
V RUKOU OSUDU / PRAY FOR DEATH – split (962)
Praha bude hostit mezinárodní Anarchistický knižní festival (925)
JAKUBYSKO / PASKUDA - split (895)
AUXES - Boys In My Head (805)
NEJOBLÍBEĚJŠÍ ČLÁNKY
AUXES - Boys In My Head
NOISE MASTER fanzine #27
Choroba Mysli č.6
Cirguz / Kung-Fu Girlz – split
Archivy promlouvají - rozhovor s xSebemx
WITCHES OF MALIBU / Mr.NOBODY & THE…(NOBODIES) - split
Bolesno Grinje - Chronicles from the tomb
 
POSLEDNÍ REAKCE
FAMINE JSOU TADY
(30.09.2014 10:07:58 BLOOD)

Desky jsou tady, k dostání na www.deadheroes.cz

Změna
(29.09.2014 12:47:06 "U Herzinů" )

"Požadovaný stav mysli" nakonec nemůžou, místo nich zahrajou "BOB" http://bobthrash.bandcamp.com/

Orchid atd.
(29.09.2014 10:29 Banan)

Dnes dorazila komplet diskografie Orchid na vinylu, demo Have Heart vydané na lp, nové album Test of Time a také reedice desek Buried Alive nebo Deadguy.

..... super, diky moc za preklad. tahle kapela ma opravdu co rict a jeji clenove jsou celkem aktivni. urcite si nenechte ujit jejich cesky koncerty - Praha - 28.9., Budejky 29.9. a Brno (vegalite) 30.9.


jejich debutni 12"LP je ted k dostani mimo dalsich zajimavych desek v dead heroes distru.

www.deadheroes.cz

 

 

 

VRAH je legenda
(26.09.2014 14:34:28 OLF)

kurevská škoda. jsem hrdý na to že jsme si tam mohli zahrát. díky. VRAH je legenda .

 

 

Jak v básni Milana Langera: "Představení musí pokračovat, i když aktér je již mrtvej", se tato akce mění na: Koncert dvou pražských "L", matadorů noiserocku v českém podání. Lapa nám minimálně po roce ticha představí svůj pohled na VĚC. A ten pohled bude 100pro stát za to! Jelikož doba str&aacu.... (text zkrácen)
Re: commodore 64
(23.09.2014 03:37:57 xxx)

jsou lepší !!!!

Re: commodore 64
(23.09.2014 03:36:43 xxx)

Commodore 64 nejsou hanbou !!

Re: kdo nebyl prohloupil
(22.09.2014 22:09:12 Peťa)

Na zkušebně to byl náser, fakt náser, tak jsem si to užíval, a jejich singl, rabia, rabia, rabia, naprosto famozní věc, něco tak autentického tu dlouho nebylo.

dobré
(22.09.2014 11:05:10 dav)

pičo.

 
SOUTĚŽ
V tuto chvíli není vypsaná soutěž.
 

TOPlist
   
 



Web-Stranky.cz Voltage shop afa gnwp svoboda zvirat a-kontra ideozlocin Kaficko milada tetour punksearch kids and heroes diy manual diycore 007 strahov nightmare core ritual malarie dayafter nychc evidence nzdm thor steinar ism marast CSAF Mangel Cult Burger Shitrecords Subculture Periferia Virus N gasmask Marre Subculture Reporti MOCfest sxhc


© 2014 Czechcore.cz | Scripted by Sonic (www.neziskovky.com) | Design concept by Max