Recenze Koncerty
 
10.09.2015 00:03, Banan

NO HOPE FOR THE KIDS A SPOL. V KODANI

NO HOPE FOR THE KIDS A SPOL. V KODANI

Recenze na koncert jako žánr v podstatě vymřel. Když občas z nostalgie otevřu staré články na czechcoru, tak se to tam reporty z akcí jen hemží, ale chápu - v době, kdy je sedm koncertů do týdne a videa z nich se na internetu objeví v podstatě okamžitě, ztratilo to asi trochu smysl.Nicméně, tohle pro mě byl tak silnej zážitek, že se o něj musím s někým podělit. Sorry, jestli toho patosu bude moc.


 
Reakce (9) Zobrazit článek ...

28.05.2012 11:47, blum

Benefit na otevřenou záchranu zvířat

Benefit na otevřenou záchranu zvířat

Hnutí na osvobození zvířat má mnoho podob. Od prosazování legislativních změn až po přímou akci. Nedílnou součástí jsou i takzvané otevřené záchrany zvířat neboli Open Rescue. Jedná se o přímou akci bez masky, tedy aktivisté a aktivistky neskrývají svou identitu jako je tomu třeba u většiny akcí Animal Liberation Front (dále ALF).

ALF není jak by se mohlo zdát organizace, ale pod tímto názvem najdeme celé hnutí. Základní aktivitou ALF je přímá akce – vysvobození zvířat z míst, kde nemohou naplňovat své základní životní touhy a potřeby (tedy farmy, laboratoře apod.) a je jím poskytnut prostor pro uskutečnění skutečného svobodného života. Dále pak působení ekonomických škod firem a korporacím zneužívající životy zvířat. Důležitou prací skupin ALF je dokumentace života tzv hospodářských zvířat. Přitom je zde kladen maximální důraz, aby při těchto akcích nebylo ublíženo ani zvířatům ani člověku.

 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

04.08.2011 22:00, Samuel

PLAY FAST OR DON´T 2011 (report)

PLAY FAST OR DON´T 2011 (report) PLAY FAST OR DON´T #8, 29. - 30.7. 2011, AIRPORT - HRADEC KRÁLOVÉ
Autor: Šakal, rabies-noise@volny.cz

ADACTA, FATAL NUNCHAKU, LAST LEGION ALIVE, SEE YOU IN HELL, LYCANTHROPHY, DISTRESS, MESRINE, LOBOTOMIA, MOB 47, CHIENS, THE ATROCITY EXHIBIT, HELLISHEAVEN + FEAR OF EXTINCTION, HOW LONG?, MONDO GECKO, SENATA FOX, CANCER SPREADING, SHEEVA YOGA, SCORCHED EARTH, IDIOTS PARADE, VISIONS OF WAR, GIUDA, TOTÄLICKERS, AGATHOCLES, EXTINCTION OF MANKIND, HELLSHOCK, LOOKING FOR AN ANSWER, SUMMON THE CROWS, AGUIRRE


Počet obrázků: 5
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

01.08.2011 08:40, Samuel

Fluff fest 2011 (report)

Fluff fest 2011 (report) Fluff fest 2011
Festival se uskutečnil 22. - 24.7. 2011 v Rokycanech.
Autor: Mates Prokop - ismit6@gmail.com

Počet obrázků: 13
 
Reakce (13) Zobrazit článek ...

17.07.2011 23:18, Samuel

Report OBSCENE EXTREME FESTIVAL 2011

Report OBSCENE EXTREME FESTIVAL 2011

Report OBSCENE EXTREME FESTIVAL 2011 7-9. 7. 2011 Trutnov

Report je od SYKYho (Rabies): sykyrabies@centrum. cz


 
Reakce (2) Zobrazit článek ...

13.07.2011 09:40, Samuel

Report z Play Fast Or Don´t 2010

Report z Play Fast Or Don´t 2010

„Festivalová“ sezóna je v plném proudu. Obscene Extreme proběhl, Fluff festival je příští týden a koncem července je všemi „fast“ nadšenci zajisté očekávaný Play Fast Or Don´t Festival. Následují článek je report z loňského ročníku 2010, z pera pana Šakala aka Alexandry Šakalové (Rabies, Noise Master a vášnivého cestovatele).


Počet obrázků: 7
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

30.06.2011 08:00, Samuel

Report z OBSCENE EXTREME 2009

Report z OBSCENE EXTREME 2009

Report z OBSCENE EXTREME FESTIVALU 2009 - 11.ROČNÍKu, který se uskutečnil 16.- 18.7. 2009. Některé věci vyjdou přesně v okamžik kdy mají, za jinými zavře dveře čas a něco vyplave na povrch až s jistým časovým odstupem. Ano, poslední případ se týká i reportu z festivalu „Obscene Extreme 2009“, který měl vyjít loňský rok v How Can Limo Kid Kill Your Dreams? fun-zinu.


Počet obrázků: 23
 
Reakce (3) Zobrazit článek ...

23.05.2011 17:36, Aran

DANIEL HIGGS + ZOMES + KOGUMAZA 19. května v Rubínu

DANIEL HIGGS + ZOMES + KOGUMAZA 19. května v Rubínu

Recenze koncertu – to už je skoro ztracenej formát, ne? Proč psát dneska recenze koncertů, když si můžeme prohlídnout fotogalerie a na YouTube si pustit skoro celej záznam toho, co se ten večer v klubu dělo? Sám nevím. Něco mi prostě nedá. 19. květen v Rubínu byl výjimečnej. „Hehehe, támhle u jednoho stolu sedí polovina Lungfish a kompletní Pupils,“ poznamenal se svojí typickou dikcí Papén na začátku večera a měl – jak jinak - pravdu. Daniel Higgs debatoval s Asou Osbornem (Zomes) a já si uvědomil, že tohle je legendární chvíle. Dvě klíčový osobnosti jedný z nejlepších kapel punkový historie, který momentálně dělají na svejch věcech, se potkali na turné a my jsme mohli bejt u toho, když svojí muziku předvedli v rámci jednoho koncertu. Friend To Friend In Endtime.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

22.03.2011 21:48, Samuel

Koncert v obýváku s Aranem Epochalem, Aranem Satanem a Calvera

Koncert v obýváku s Aranem Epochalem, Aranem Satanem a Calvera (koncert)

Co bylo na nedělním podvečeru 20.3.2011 zvláštního? Pro mnohé nic, pro některé očekávání poslední zimní noci a pro cca dvě desítky nadšenců koncert Arana Epochala, Arana Satana a Calvera v nejmenovaném droždínském obýváku.


Počet obrázků: 7
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

27.04.2010 09:01, -273.15Zbyňa

SYSTEMATIC DEATH, RADIOLOKÁTOR, SEE YOU IN HELL, MAD PIGS, NAPALMED, EVIDENCE SMRTI

SYSTEMATIC DEATH, RADIOLOKÁTOR, SEE YOU IN HELL, MAD PIGS, NAPALMED, EVIDENCE SMRTI Yacht, Brno, 24. dubna 2010

No a po 15 měsících jsem opět doma a tak jedu na koncert do Brna, protože nevím, co bych jinýho měl dělat. Na tento okamžik jsem se těšil poměrně dlouhou dobu, protože koncertní půst mi vyloženě nesvědčil. Po pravdě řečeno, skupiny mě jinak extrémně nezajímaly, doby kdy jsem jezdil na koncerty kvůli skupinám jsou už dávno pryč, v současné době jezdím zásadně na pokec, na pivo a když k tomu hraje něco dobrýho, tak jedině dobře.
 

 
Reakce (61) Zobrazit článek ...

16.11.2009 16:53, -273.15Zbyňa

Powerviolence po kanadsku

THE ALF HOUSE, 13.11.2009

Velice dlouho se nic ve Vancouveru nedělo, nebo jsem neměl ty správný informace. The Cobalt, poslední to punk/metal klub zavřeli a tak dohromady není kde dělat kravál. Rickshaw Theatre je dobrý místo, ale jen na větší koncerty, má to vysoký pódium a to se v punku nenosí. Od toho památnýho HELLSHOCK je tohle první ug akce, o které vím. Sice asi před týdnem hráli FEAR OF TOMORROW, ale společnosti jim dělaly dvě country kapely, takže na tuhle řež jsem nenašel dost odvahy..., navíc to bylo v nedělu.



 
Reakce (9) Zobrazit článek ...

29.09.2009 08:32, -273.15Zbyňa

DISTORT VANCOUVER 5.

 DISTORT VANCOUVER 5. Rickshaw Theatre, Hasting st., Vancouver, Canada

FEAR OF TOMORROW, TEMPTEST, SPECTRES, UNFUN, CHUCK NORRIS, RIPPER, HELLSHOCK

No pochopitelně i v Kanadě je potřeba vymetat všecky punkový akce. Byl jsem vcelku zodpovědný a začátkem roku jsem chodil skoro na všechny punk/hc akce ve Vancouveru, ale nepsal jsem nic, protože nebylo kde a jak. V létě jsem byl mimo a projebal jsem tak spoustu parádních akcí (TOXIC HOLOCAUST a XBRAINIAX mě fakt mrzí), ale na podzim jsem už zase zpět, inovoval jsem a tak tady jsou klasický zbytečný kecy.


 
Reakce (6) Zobrazit článek ...

09.07.2009 11:38, Skřivan Michael

Ghostlimb + Graf Orlock 8.7.09 Jelení(Praha)

Ghostlimb + Graf Orlock 8.7.09 Jelení(Praha) Do pražského „obýváku“ zavítali crust/hardcorový Ghostlimb a jako pomyslnou třešničku s sebou přivezli cinema grind/HC Graf Orlock. Hned na úvod se sluší říct, že základ a hlavní motor těchto dvou Kalifornských kapel tvoří kytarista a bubeník.


 
Reakce (3) Zobrazit článek ...

05.06.2009 12:16, Samuel

Flogging Molly - Float

Flogging Molly - Float (Side One Dummy/distribuce v ČR Day After Records)



Flogging Molly pochazejí z Los Angeles a hrají svižný melodický punk-rock s houslemi a dalšími pro punk-rock né zcela tradičními nástroji. Skvělou poslední desku "Float" seženete u DayAfter Records a na jejich koncert můžete vyrazit 10.6.2009 do pražského klubu Roxy.




 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

03.05.2009 19:29,

Capitalist Casualties (USA) + Wojczech - Vysoké Mýto

Capitalist Casualties (USA) + Wojczech - Vysoké Mýto 1.5.2009 – M-Klub, Vysoké Mýto    CAPITALIST CASUALTIES (USA) + WOJCZECH (GER) + STOLEN LIVES + NEEDFUL THINGS + RADIOLOKÁTOR + LYCANTHROPHY    Po hodně dlouhé době našlapaná akce, na kterou jsem se moc těšil.. tím víc že se konala v našich končinách, kde osud není pořádání podobných koncertů zrovna dvakrát nakloněn co se návštěvnosti týče. S těmito pocity jsme vyrazili na večerní koncert.. Jeli jsme už v pět hodin, protože klub, ...
Více na old.czechcore.cz

 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

20.07.2008 10:11,

PUNK ILLEGAL fest III – Švédsko, Munkedals Folkets Park - 27-28.6.2008

report od Jíhy    Na festival do Švédska jsem se musel vypravit za prvé proto, že se datum pražského koncertu World Burns to Death nepohodlně krylo s termínem mnou plánovaného výletu do Skandinávie, za druhé pro i jinak neodolatelné složení kapel, které tam měly vystupovat. Vyrazil jsem v úterý a díky majiteli nadnárodní společnosti na výrobu klik, mladíkovi stěhujícímu kanape pro alternativní kulturní centrum ve Flensburgu a bující mezinárodní k...
Více na old.czechcore.cz

 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

13.12.2007 22:21,

Coliseum (USA), Thema 11

11.12. Brno - Yacht    Včerejší nekompromisní atak na takřka všechny smysly lze rovněž pojmout jako reflexi nad končící koncertní sezónou v Brně. Troufám si tvrdit, že se oproti loňskému výrazně zlepšila návštěvnost na akcích v Yachtu (z úst nejmenované pražské kapely označeného za kultovní, ouuou), což šlo poznat pouhým okem a mělo vliv na parádní atmosféru, která většinu koncertů provázela včetně úterního večera. Vyjmenov
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

06.12.2007 22:13,

Křest CD kapely !úl.. / benefit na psí útulek

29.11.07 Matrix klub Praha    Ke klubu přijíždim na smluvenou osmnáctou hodinu, zatím ještě nikde nikdo, tak volám Vojtovi kde že jsou a zjišťuju, že už taky u klubu… Tak nějak postupně vynášíme aparát, jídlo atd.. Mezi tím přichází i kluci z kapely OPPENHEIMER, (který měli totální pech – podělalo se jim auto a tak jeli busem a vlakem.. joo, z Poznaně cesta daleká…) a taky Hani. Před začátkem koncertu se různě flákám po klubu, veče
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

14.10.2007 14:36,

Rychlej hardkor fest ve STARYM PLZENCI

Včera se v lidovém domě Starého Plzence odehrála taková hodně fajn slavnost. Kdo ty narozeniny slavil si už nevzpomenu (a může za to květák s tou svojí trávou), ale díky němu a těm kapelám, co přijeli a zahráli to byl prostě skvělej večer. V prostorech né větších než bylo potřeba se sešlo tak zhruba 100 lidí, co miluje rychlou a hlasitou muziku, s jediným záměrem a to dobře se společně pobavit a vytvořili moc fajn a přátelskou atmosféru, která působila ...
Více na old.czechcore.cz

 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

13.09.2007 22:57,

FLUFF FEST 2007 - očima a ušima fest-pasivního účastníka

Tak jako každý rok jsme si zvykli na příchod zimy, jara a jinejch píčovin, můžeme si být téměř jisti, že přelom července a srpna bude na letišti u Rokycan patřit hardcore klukům a hardcore holkám (a taky hardcore psům). Zde konanej FLUFF FEST měl letos pořadový číslo 7 a asi jako je sedmička zatraceně normální číslo, byl takovej i letošní ročník. Sliboval sice spoustu lákadel (VICTIMS, THEESE ARMS ARE SNAKES,…) a jednu bombu v podání CONVERGE, se kterými,...
Více na old.czechcore.cz

 
Reakce (0) Zobrazit článek ...



Zobrazena stránka 1 z 15 (celkem 283 záznamů)
Jít na stránku: 1 2 3 .. 10 .. 15
   
PŘIHLÁŠENÍ

 

Registrovat uživatele
Zapomenuté heslo

Vstup do administrace

 
HLEDÁNÍ A MAIL LIST

search
mailing list


 
AKCE
GUM BLEED (Čína)+SEBESTŘET+PLESNIVÝ FAZOLE+MUTTERBEAST
GUM BLEED (Čína)+SEBESTŘET+PLESNIVÝ FAZOLE+MUTTERBEAST 04.05.2016 - 05.05.2016 ( 20:00 )
Praha Modrá Vopice Více informací ...
Fotbal proti rasismu 2016
Fotbal proti rasismu 2016 06.05.2016 - 08.05.2016
Věžnička - Hospoda U Tadeáše Více informací ...
SKIZOPHRENIA (Japan), RUIDOSA INMUNDICIA (Vienna), TRAUMA (Brnö)
SKIZOPHRENIA (Japan), RUIDOSA INMUNDICIA (Vienna), TRAUMA (Brnö)  06.05.2016 ( 20:00 - 22:00 )
Brno - Schrott Více informací ...
DOKUGA - raw punk!
DOKUGA - raw punk! 06.05.2016 - 07.05.2016 ( 20:00 - 01:00 )
Chrudim Agora Více informací ...
Non President (Pl) + Disagreement (Pl)
Non President (Pl) + Disagreement (Pl) 07.05.2016 ( 20:00 )
Liberec Azyl pivní bar Více informací ...
Ticho škodí!!!
Ticho škodí!!! 07.05.2016 - 08.05.2016 ( 20:00 - 06:00 )
Velké Němčice, Peklo Více informací ...
OBSCURE SPHINX (POL) + KING KEPORKAK + LE BAIN DE MAID
OBSCURE SPHINX (POL) + KING KEPORKAK + LE BAIN DE MAID 07.05.2016 ( 20:00 - 23:30 )
Plzeň Pod lampou Více informací ...
Zobrazit všechny akce
 
POSLEDNÍ GALERIE
PETER PAN SPEEDROCK, Praha - 007, 25.1.04
01.05.2016 13:24, Siki

FLAMING COCKS, Praha - 007, 25.11.04
01.05.2016 13:22, Siki

SOON IN HERE, Praha - Modrá Ústřice, 14.10.04
28.04.2016 19:26, Siki

SKARP, Praha - Modrá Ústřice, 14.10.04
28.04.2016 19:24, Siki

NOISE WAVE, Praha - Modrá Ústřice, 4.10.04
28.04.2016 19:21, Siki

SHOW ME A DINOSAUR, Praha - Dejvická Klubovna, 19.4.16
SHOW ME A DINOSAUR, Praha - Dejvická Klubovna, 19.4.16 22.04.2016 21:06, Siki

TRNA, Praha - Dejvická Klubovna, 19.4.16
TRNA, Praha - Dejvická Klubovna, 19.4.16 22.04.2016 21:04, Siki

 
NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY
BRÜNNER TODESMARSCH / EVIDENCE SMRTI - split ep (1242)
Stolen Lives – Budoucnost sviní (1163)
Amps For Christ / NBDY / rehgrafsivart ‎– Season Of The Dog (1135)
Archivní rozhovor s Beau / Insect Warfare (z roku 2006) (1096)
Gulag Beach - Favela Blues (1073)
GOVERNMENT FLU - Tension (982)
Rozhovor s Heretix (leden 2016) (965)
NEJOBLÍBEĚJŠÍ ČLÁNKY
Archivní rozhovor s Beau / Insect Warfare (z roku 2006)
Stolen Lives – Budoucnost sviní
Darkbuster – No Revolution
Crippled Fox - The Final Thrash
BERNAYS PROPAGANDA – Politika
VINYL RULEZ | 07/2015 - 12/2015
Rozhovor s Heretix (leden 2016)
 
POSLEDNÍ REAKCE
píp
(04.05.2016 08:07:52 Samuel )

Včera super koncert! Obě kapely byli v Olomouci perfektní ...

síla
(22.04.2016 15:57:18 Banan)

Pičo tohle mě slušně odfouklo!

Re: píp
(22.04.2016 10:55:32 Jirzophone )

Hurula je ve Svedsku hodne "velkej". US press vychazi na Deranged records.

píp
(22.04.2016 10:48:14 Samuel )

Zní to super! škoda jen, že vyšel na "major labelu" ...

Re: Clowns spolu s Night Birds
(18.04.2016 21:15:52 Drogy jsou dobré)

To zní jako výborná kombinace!

Clowns spolu s Night Birds
(17.04.2016 23:47:47 Banan)

Na Náplavce s Night Birds a Crossfirefuckinhurricane zahrajou ještě australští výrostci Clowns, kteří to mají po cestě na Groezrock

https://www.youtube.com/watch?v=nlleep2CVws

Re: Distribuce
(14.04.2016 23:42:24 Panda)

sorry, jsem zapomněl připsat kontakt: wga161(a)centrum.cz. jinak už brzo i ve všemožnejch distrech. 

Distribuce
(14.04.2016 21:41:57 Rajtche)

Kde se to dá sehnat? Stačil by mě e-mail, díky.

-
(14.04.2016 12:25:22 Samuel )

skvělý fotky! mohl by se mi p.autor prosím ozvat na samuel.records@seznam.cz ... kuju! peace

-
(14.04.2016 08:06:26 Samuel )

Doporučuji! Obě kapely zněli včera v Olomouci hodně zajímavě! Obzvlášť ANTLERS z Lipska byli fakt jízda ...

 
SOUTĚŽ
V tuto chvíli není vypsaná soutěž.
 

TOPlist
   



Web-Stranky.cz afa svoboda zvirat kids and heroes diycore 007 strahov nightmare malarie dayafter evidence nzdm thor steinar ism marast CSAF Cult Burger Shitrecords Periferia gasmask sxhc

© 2016 Czechcore.cz | Scripted by Sonic (www.neziskovky.com) | Design concept by Max